BLOG UsherPerspectief online!

Per 3 januari is deze website toegankelijk voor het publiek! Nooit gedacht dat het me lukken zou met relatief weinig moeite een website in elkaar te zetten. Van idee naar resultaat! Hulde aan WordPress! Dank aan mijn moeder en vriend, die me regelmatig aanmoedig(d)en om gewoon door te zetten met mijn inspanningen om iets te betekenen voor deelgenoten. En toch ook wel dank aan mijn reintegratiecoach die me aanmoedigde om minder perfectionistisch en meer doelgericht te worden. De eerste reacties na de informele ‘release’ zijn positief. Dat doet goed. 

Nu heeft het gebruik van een gratis format, bij WordPress ‘thema’ genoemd, wel een paar nadelen. Er staan hyperlinks naar ‘feeds’ die niet werken, er is een zoekvenster dat hele pagina’s als zoekresultaat geeft zodat je alsnog moet zoeken waar het gezochte woord staat (dat kan trouwens wel automatisch, met ctrl-f), minder goede toegankelijk op mobiele telefoons, soms ineens Engelse woorden of uitleg in plaats van Nederlandse. Geen keuze qua lettertype. Hopelijk wordt deze website een succes, zodat het zinvol wordt om te investeren in  technische en redactionele professionalisering. Ideeën genoeg!

Voor nu is er in ieder geval een begin! En daar kan ik tenminste iets mee, nog veel meer leren over hoe je een website maakt en verbetert, blogberichten en informatie posten over een duidelijk en onderbelicht onderwerp, met familie, kennissen, vrienden delen waar ik me momenteel mee bezighoud, deelgenoten uitnodigen een gastblog te schrijven of ter beschikking te stellen, feedback vragen over bijvoorbeeld toegankelijkheid van de website.
En vooral ook: lekker creatief aan de slag wanneer er inspiratie begint te kriebelen. Een goed begin van een nieuw jaar..!

Een glimlach om mee af te sluiten

Als uitsmijter deel ik hierbij graag een video die mij steeds een grote glimlach bezorgt. Ondanks dat ik niks heb met hiphopmuziek. Een sterk staaltje van levenslust.. Om het moreel hoog te houden 🙂
Helaas!! ZONDER ondertiteling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s