OPROEP – Marc (42, Zeist) zoekt iemand om vierhandengebaren en/of vingerspelling mee te oefenen

marc naast zijn rode mitsubishi pajero Marc (42) uit Zeist is sinds zijn jeugd blind. Hij kiest niet altijd de gebaande paden, zo volgde hij de opleiding Marketing en communicatie,

een uitdagende keuze als je niets ziet. Inmiddels werkt hij alweer jaren bij de overheid.

Opmerkelijk

Een ander opmerkelijk weetje over Mark is dat hij zo’n fan van auto’s is, dat hij er uit pure liefde gewoon eentje gekocht heeft, een Saab. Leuke bijkomstigheid: dankzij een aantal flexibele chauffeurs is hij niet afhankelijk van een voorziening zoals de regiotaxi. Naast de Saab heeft hij trouwens samen met zijn broer nog een stoere terreinwagen. Met die Mitsubishi hebben ze in de Brabantse bossen al heel wat plezier beleefd.

Blind en dan ook slechthorend worden..

Toch zit het Marc niet altijd mee. De afgelopen 10 jaren werd ook zijn gehoor slechter. Hij houdt er rekening mee dat hij doof kan worden. De oorzaak hiervan is trouwens niet het Syndroom van Usher, maar de ziekte van Norrie. Gelukkig is die doofheid nog lang niet aan de orde, maar het leek hem toch goed om vast te leren communiceren via vingerspelling en vierhandengebaren. De cursus heeft hij al gevolgd. Nu is hij op zoek naar iemand uit de omgeving van Zeist die het leuk vindt om af en toe met hem te communiceren zonder te praten.

Oproep – gebaren- of vingerspellingmaatje gezocht

Ben jij of ken je iemand uit de omgeving van Zeist en kun je communiceren via vingerspelling en/of vierhandengebaren? Lijkt het je leuk met Mark te oefenen? Hij hoort graag van je. Je kan hem bereiken via marc@vanderbij.com of telefoonnummer 06-22401715.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s